MBE Pakk og send

Den tryggeste frakttjenesten

Fraktskjema / tilbud

Bruk den tryggeste frakttjenesten

MBEs Pack & Send holder varene dine intakte hvor enn du trenger å sende dem. Våre logistikkspesialister i Oslo kan håndtere all pakking og emballasje på dine vegne:

Trenger du å sende skjøre eller utsatte ting? Hva med vinflasker eller musikkinstrumenter? Eller trenger du ganske enkelt å sikre at de nyeste produktene når kundene dine intakte?

Uansett hva du trenger å sende, kan våre logistikkeksperter klargjøre varene dine for enhver reise …

Robuste, slitesterke pakkematerialer

Alt pakkematerialet vi bruker er det tøffeste av sitt slag. Uansett hva du trenger å sende, uansett hvor du trenger å sende det, sørger vi for at varene dine er så godt forberedt på turen som menneskelige hender kan gjøre dem.

Spesialemballasje tilgjengelig

Vi har tilgang til et bredt spekter av spesialistmaterialer også. Disse inkluderer solide 3 mm huntonitt plater, isopor, objets d’art og alt annet du måtte trenge å sende.

Trente logistikk eksperter

Når MBE Pack & Send forbereder varene dine for transport, vet du at de vil være i gode hender. Hvert av våre teammedlemmer har spesialtrening i de nyeste logistikkhåndteringsmetodene.

Hvorfor bruke oss

VI ER LOKALE

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

LYN RASK

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

KVALITETSSIKRING

Vårt omdømme er overordnet, og vi er stolte av utførelsen. Ingenting forlater sentrene våre uten å ha gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

ERFARING

MBE har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

#PeoplePossible

Snakk med en frakt spesialist nå

Ta kontakt med oss i dag eller gå inn i ditt lokale MBE Business Center for å snakke om frakttjenesten du trenger. Vi er her for å hjelpe deg med å sende alle varer, hvor som helst.

Send oss en e-post

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?