Nasjonal Frakttjenester

MBE – innlands frakt

Fraktskjema / tilbud

Den mest praktiske nasjonale frakttjenesten

Få den beste verdien for pengene på alle nasjonale frakttjenester du trenger. MBE sammenligner prisene som tilbys av våre leverandører i Norge. Da velger vi deg den mest passende tjenesten – alt uten at du trenger å gjøre mer enn å fortelle oss hva du trenger å sende og hvor.

Strukturerte, sporadiske og kontinuerlige forsendelser

Vi brukes av enkeltpersoner og selskaper over hele Norge til å håndtere engangsforsendelser i tillegg til vanlige krav til logistikk i alle størrelser.

Sett opp en vanlig innlands frakttjeneste, og vi leverer all rapportering og regulær fakturering du trenger for å gjøre logistikken enkel.

Inkluder hjemme henting

Det er ikke nødvendig å gjøre ditt lokale MBE Business Center til et innleveringssted med mindre du virkelig vil. Vi kan ganske enkelt hente varene dine fra hjemmet eller forretningsadressen din når de er klare til utsendelse.

Vanlige varsler og sammendrag

Få beskjed på e-post eller telefon når varene dine har kommet, overvåke dem under transport og motta sammendrag av avsluttede operasjoner.

MBE brukes av selskaper i alle størrelser rundt om i verden fordi vi er like enkle som å ha et eget internt logistikkteam – uten ekstra kostnader.

Hvorfor bruke oss

VI ER LOKALE

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

LYN RASK

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

KVALITETSSIKRING

Vårt omdømme er overordnet, og vi er stolte av utførelsen. Ingenting forlater sentrene våre uten å ha gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

ERFARING

MBE har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

#PeoplePossible

Diskuter forsendelsesbehovet ditt med en ekspert

Kontakt oss i dag og fortell oss om den nasjonale frakttjenesten du trenger. Vi kommer i gang med å sette opp den perfekte tilpassede tjenesten for deg eller bedriftens krav. Vi er her for å hjelpe.

Fraktskjema / tilbud

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?