MBE-franchise FAQs

Ofte stilte spørsmål – Franchising

Make an enquiry

MBE-franchise FAQs

Franchising er bra for alle berørte parter. For deg, franchisetaker, lar deg være din egen uavhengige sjef, mens du fremdeles har støtte og kompetanse fra et enormt globalt nettverk som du kan benytte deg av.

For oss, franchisegiveren, er det en flott måte å vokse raskt på mens organisasjonen forblir stabil, utnytte den store gründerkraften til våre franchisetakere mens vi sprer våre «best-in-class» prosesser.

Dette er det tekniske navnet på kontrakten mellom to ulike juridiske enheter (franchisetaker og franchisegiver, du og oss) som utgjør et franchisesystem.

Franchisegiveren gir franchisetakeren rett til å bruke merkevare, varemerker, prosesser, logoer og teknisk assistanse og kommersiell rådgivning i bytte mot en avgift. Franchisetaker blir en del av et nettverk av tilknyttede selskaper i forskjellige territorier rundt om i verden.

I MBEs tilfelle er det et nettverk av flere tusen gründere i mer enn 40 land.

Etter at du har signert en franchiseavtale, blir du franchisetaker. En franchise er en juridisk enhet som er en del av et nettverk, men juridisk og økonomisk uavhengig.

Å starte enhver virksomhet krever en slags finansiering eller kapital, men det trenger ikke å være investeringskapital.

Gründere på MBE-nettverket har fått den finansieringen de trenger privat, via lån, tilskudd og subsidier, samt gjennom andre metoder.

Vi har rammeavtaler med forskjellige banker og finansinstitusjoner som vi kan bruke på dine vegne for å få alle søknader du gjør den oppmerksomheten den fortjener.

Ja. Opplæringen vi gir er en av de viktigste grunnene til at MBE-franchisetakere velger oss og lykkes med det.

Den første opplæringen din vil omfatte fire ukers opplæring i klasserom, butikk og felt. Fokuset vil være på forretningsutvikling samt viktige aspekter ved forretningsdrift.

Pågående trening vil videreutvikle din kunnskap, ferdigheter og evner. Disse blir levert på hovedkontoret, i klasserom, på seminarer og andre steder av eksterne eksperter, interne spesialister og mange regionale ledere og produktive franchisetakere som vil dele sine erfaringer med deg.

Ja. Vi har allerede hjulpet tusenvis av gründere med å åpne MBE-sentre. Vi vet hva som fungerer når det kommer til layout, interiør dekorasjoner, inventar og mer.

Vi har satt standarder som du trenger å overholde – fordi dette er måten vår lange erfaring har vist oss fungerer best.

Nettoresultatet for deg er en kraftig fremskyndet oppsettingstid, langt mindre hardt arbeid og minimerte åpningskostnader.

Ja. Franchiseavtalen din vil klart definere området hvor ingen andre MBE-sentre skal åpnes.

Ja. Du kan ha gode forslag fra deg selv. I tillegg til å ha hjulpet til med å etablere tusenvis av sentre allerede, vet vi hva vi skal se etter når det kommer til et ideelt sted.

Tjenestene du vil tilby, som MBE-franchisetaker, vil være en naturlig tilpasning for behovene til hundrevis av lokale individer og bedrifter. MBE’s markedsføring på nasjonalt nivå betyr at MBE-merkevaren allerede er kjent over hele verden.

I tillegg vil du selvfølgelig hente inn flere kunder hver gang du lytter til en klients utfordring og gir den ideelle tilpassede løsningen. Ikke bare skaper dette en sterk, stabil masse av lojale kunder som vet at de kan stole på deg. Men også en rekke andre tilknyttede tjenester. Det øker også markedsføringsmuligheter utenfor sentre.

Nesten sikkert, ja. Med MBE-forretningssentre som for tiden eksisterer i mer enn 40 land rundt om i verden. Vi er sikre på å si at MBE-forretningskonseptet lett kan tilpasses ethvert kulturelt eller økonomisk miljø, som ditt lokale område kan tilby.

Ja. Hvis et eksisterende MBE-senter er til salgs – for eksempel for pensjon – så vil vi samarbeide med deg for å se om dette kan være et godt alternativ.

Det er en grunn til at MBE-nettverket har spredd seg til tusenvis av steder i mer enn 40 land:

Det fungerer. Prosessene, systemene og tilbudte tjenester er nøye valgt for å gi enhver ny franchisetaker en sterk start og lys fremtid. Vi vil hjelpe deg med å sette opp, utvikle og vokse virksomheten din. Fordi det er i begge våre interesser å gjøre din nye virksomhet til en vellykket virksomhet.

Hvis du trenger å vite mer, ikke nøl med å kontakte eksisterende franchisetaker. Vi er mer enn glade for at de kan snakke med deg om deres opplevelse med oss.

Load More

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?