Hvem er MBE?

MBE – Om oss og kjerneverdier

Make an enquiry

Hvem er MBE?

MBE er din lokale, globale leverandør av forretnings kommunikasjons tjenester. Fra tusenvis av lokale forretningssentre i mer enn 40 land rundt om i verden, hjelper vi små og mellomstore bedrifter med å bli mer effektive i måten de leverer sine varer og tjenester på.

Vi gjør dette ved å tilby trykk og kopi, frakt, bud, detaljhandel logistikk, grafisk design og annen kompetanse dere trenger for å konsentrere seg om kjernevirksomheten deres

MBE-kjerneverdier

Å lytte

uten evnen til å lytte, er vi ingenting. Vi er opptatt av å lytte til utfordringene våre kunder står overfor hver dag. Først da kan vi tilby den perfekte tilpassede løsningen.

Ærlighet, rettferdighet, integritet

det er bare gjennom ærlighet, rettferdighet og integritet at våre kunder vil respektere oss og kvaliteten på tjenestene vi leverer.

Respekt

et globalt merke som vårt lykkes bare når vi behandler mennesker fra alle verdensdeler og hver kultur med respekt.

Engasjement

når vi har påtatt oss et prosjekt, følger vi opp til klienten er helt fornøyd. Kundene våre trenger å vite at hver MBE-gründer er personlig opptatt av å følge med prosjektets suksess.

Pålitelighet

bare ved å vite at kompetansen og profesjonaliteten til enhver MBE-spesialist man kan stole på vil våre kunder hjelpe oss med å fortsette å vokse. Hver dag viser ekspertene våre hvordan vi kan gjøre det tilsynelatende umulig mulig.

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?