Meg i MBE

MBE-franchisetaker roller, plikter og muligheter

Make an enquiry

Meg i MBE.

Hva ville jeg gjøre?

Hver dag kommer enkeltpersoner og små og mellomstore bedriftseiere i nærområdet til deg med utfordringer:

Disse kan omfatte frakt av varer til sine utenlandske kunder. De må kanskje trykke ut sin nye samling med markedsføringsmateriell innen i morgen. De kan trenge hjelp til å designe salgssteder for butikken eller deres kommende messe.

Det vil være din jobb å komme med den unike løsningen på deres behov. Den store variasjon i de fleste arbeidsdager er noe av det som holder våre gründere hos oss.

Du vil håndtere emballasje, frakt, organisering, levering, distribusjon, mottak, utskrift, sortering, innbinding, kopiering, skanning og design av alle typer forretnings kommunikasjon. Du er konsulent for lokale virksomheter som ønsker å forbedre kommunikasjonseffektiviteten. De vil overlate alle slags prosesser som dette til deg å ta vare på.

Hvem jobber jeg for?

Utvalget av forretningskommunikasjonstjenester du vil tilby som MBE-senter sikrer at du raskt blir det automatiske lokale valget for bedriftseiere, ledere og fagfolk i ditt område. Kundene dine vil omfatte mange individer, men de vil først og fremst inkludere et stort antall små og mellomstore bedrifter.

Jo mer du løser problemer, jo mer viktige beslutningstakere for lokale virksomheter vet at de kan stole på kvaliteten, på resultatene de får fra deg, jo flere kunder vil du tiltrekke deg. I tillegg, jo mer vil dine eksisterende kunder bruke deg til gjentatte jobber.

Selvfølgelig vil du også ha MBEs nasjonale markedsføring som trekker kunder til døren.

Hva tjener jeg på det?

Som MBE-franchisetaker er du din egen sjef. Men du har også et stort internasjonalt nettverk og et sentralt team av spesialister som er klare til å gi deg den støtten du trenger for å gjøre virksomheten din til en suksess.

Du vil ha muligheten til å bruke din egen gründerteft og dedikasjon til å bygge og vokse med din virksomhet. Men du vil også kunne stole på velprøvde prosesser og forretningsmetoder. Å være meg i MBE gir tusenvis av gründere over hele verden sjansen til å bli uavhengige bedriftseiere hver dag. Hvis du tror at dette kan passe riktig for deg og dine ferdigheter, ta kontakt med oss i dag.

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?