Frossen fisk fra Tromsø.

Lokale agenter

Vi fikk en forespørsel om å sende frossen fisk fra Tromsø til et sted på Vestlandet. Forsendelsen måtte bli levert senest neste dag, da fisken skulle analyseres på et laboratorium. Vår gode agent i Tromsø hentet forsendelsen og leverte den inn på flyplassen i Tromsø. Det viste seg da at avsender ikke hadde pakket dette i godkjente fiskekasser som er påkrevd for flytransport. Vår agent anskaffer på kort tid en fiskekasse gjennom sitt nettverk, men det viser seg at den frosne fisken er for stor. I samråd med kunde avtaler vi at fisken kan kuttes opp fordi den ikke skal brukes som mat. Fisken er gjennomfrossen og agent i Tromsø har ikke egnet utstyr til å kutte dette. Agenten finner da en slakter med båndsag som får kuttet dette så det går i fiskekassen. Agent haster videre til flyplassen og får sendt dette med første fly, og blir så levert videre til mottaker godt innenfor tidsfristen.

Mail Boxes Etc har kun kontor i Oslo, men vi har gode samarbeidspartnere i de største byene i Norge, som kan løse de fleste utfordringer.

Hvorfor bruke oss

VI ER LOKALE

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

LYN RASK

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

KVALITETSSIKRING

Vårt omdømme er overordnet, og vi er stolte av utførelsen. Ingenting forlater sentrene våre uten å ha gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

ERFARING

MBE har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

#PeoplePossible

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?