Lei postbokser

MBE – Leie av postbokser

Få et tilbud

Den sikre måten å leie postbokser

Ideelt for små og hjemmebaserte bedrifter, folk på lange ferier, pendler og mer. MBEs postbokser gir deg den perfekte kombinasjonen av rimelig pris, sikkerhet og bekvemmelighet:

Dere har en postboksadresse, er i et alltid bemannet butikk – pluss at de kan ha videresending av post, noe som gjør postboksen din til et stressfritt stopp på veien for post og pakkene dine …

Sikker, aldri rørt

Postkassen din er ditt eget private rom. Bortsett fra å legge til post og pakker dere registrerer dere for å motta, vil personalet i ditt lokale MBE Business Center aldri åpne opp.

Ditt personvern er sikret.

Sjekk posten per epost eller tlf, legg til videresending, og mer

Velg riktig servicenivå for å dekke dine behov:

Hvis du ikke får sjekket postboksen din, så kan du ringe eller sende epost og be oss om å sjekke for deg. Postbokstjenestene våre er fleksible og vi ønsker å gi våre kunder en sikker og oversiktlig tjeneste. Vi tilbyr også videresending av post, enten per epost, ekspressfrakt, eller vanlig post. Det er da ikke nødvendig å komme innom i det hele tatt …

Hvorfor bruke oss

VI ER LOKALE

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

LYN RASK

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

KVALITETSSIKRING

Vårt omdømme er overordnet, og vi er stolte av utførelsen. Ingenting forlater sentrene våre uten å ha gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

ERFARING

MBE har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

#PeoplePossible

Lei en postboks

Spør om postboksene våre og sett opp tjenesten din i dag. Vi har tusenvis av MBE-forretningssentre i mer enn 40 land rundt om i verden.

Hvor vil du at adressen din skal være?

Send oss en e-post

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?