Prøver av spekkhugger fra Harstad til San Diego, USA.

MBE Stories

Et forskningsinstitutt kontaktet oss for å sende frosne prøver tatt av spekkhugger fra Andøya til et kjent laboratorium i San Diego i USA. Prøvene har kort holdbarhet og må være fryste hele veien til laboratoriet. Vi avtaler med kunden at vi ordner boks med tørris som vi sender til en samarbeidspartner i Harstad, og kunden leverer prøvene der for å korte ned leveringstiden. Vår samarbeidspartner sørger for at det blir levert til EVE flyplass og sendt videre med DHL ut fra Oslo samme dag. Prøvene blir levert i USA innen tidsfristen.

Hos Mail Boxes Etc kan man sende forsendelser gjennom DHL Medical Express. Dette en løsning som passer for transport av tids- og temperatursensitive forsendelser av f.eks biologiske prøver (UN3373). Med DHL Medical Express kan man sende:

  • Blodprøver
  • Urinprøver
  • Biopsier
  • Eller andre typer prøver som må sendes særdeles forsvarlig

Vi har pakkemateriell til både romtempererte og fryste forsendelser, vi skaffer også tørris (UN1845) til din forsendelse dersom det behøves. Vi passer videre på at forsendelsen blir riktig pakket og merket.

DHL Medical express forsendelsene går i DHL sitt vanlige express nettverk, men har høyeste prioritet. Det vil si at disse forsendelsene alltid vil være de første som blir kjørt ut ved ankomst til destinasjonen, og DHL følger opp med engang dersom det skulle være noe avvik i fremføringsplanen.

Hvorfor bruke oss

VI ER LOKALE

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

LYN RASK

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

KVALITETSSIKRING

Vårt omdømme er overordnet, og vi er stolte av utførelsen. Ingenting forlater sentrene våre uten å ha gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

ERFARING

MBE har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

#PeoplePossible

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?