Rett kopi-stempel

Get a quote

Rett kopi og Certified Copy

Mail Boxes Etc har både RETT KOPI-stempel og CERTIFIED COPY-stempel. Kom innom vårt kontor i Pløensgaten 4 midt i Oslo sentrum med originaldokumentene dine, så stempler vi kopiene.

Rett kopi-stempel er mye brukt ved innsending av diverse søknader. Ved kontakt med skoler, bedrifter og korrespondanse med myndigheter gir viktige dokumenterer mer tillit når de er stemplet med rett kopi. I mange tilfeller kan man risikere å få søknaden i retur hvis ikke kopienes autentisitet er bekreftet.

Mail Boxes Etc kan tilby rett kopi-stempel mot fremvisning av originale vitnemål. Da det er et ønske fra våre kunder om å ha rett kopi-stempel på engelsk også, så tilbyr vi en Certified Copy-bekreftelse for dem som skal sende papirer utenlands.

Alt på ett sted

Vi tilbyr også kopiering, slik at du kan få ordnet alt på ett sted. Det er stadig vanskeligere å finne steder som tilbyr rett kopi. Tips derfor gjerne venner og bekjente om oss. Vårt lokale er enkelt å finne frem til i Oslo sentrum. Adressen er merket av på kartet nederst på vår kontaktside.

Krav for rett kopi og Certified Copy

  • Kopi av originaldokumenter skal ha stempel, dato og underskrift.
  • Stempelet skal vise hvor kopien er bekreftet; bare stempel med rett kopi godtas ikke.
  • Det skal være kopier av originale vitnemål og attester;
    kopi av kopi godtas ikke.

Drop in

Det er ikke nødvendig å bestille tid på forhånd for å få rett kopi-stempel hos Mail Boxes Etc. Bare kom innom, så ordner vi det umiddelbart. Husk at det er påkrevd å ta med originalene for å få rett kopi-stempel. Vi kan dessverre ikke stemple utskrifter fra nett eller elektroniske dokumenter, da rett kopi må være en kopi av den fysiske originalen.

Hvorfor bruke oss

VI ER LOKALE

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

LYN RASK

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

KVALITETSSIKRING

Vårt omdømme er overordnet, og vi er stolte av utførelsen. Ingenting forlater sentrene våre uten å ha gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

ERFARING

MBE har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

#PeoplePossible

Kontakt oss om Rett kopi / Certified Copy

Ring oss på 22 40 29 60 for eventuelle spørsmål om rett kopi, eller kom direkte til Pløensgaten 4 med dine originaldokumenter for å få dem kopiert og stemplet her.

Email us

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?