Spesialutskrifts støtte i Oslo

MBE – Størrelser, materialer, ferdigbehandling

Få et tilbud

Få spesialutskrifts støtte i Oslo

Få spesialutskriftstøtte som du trenger for uvanlige prosjekter – eller de med unike krav. MBEs trykkeksperter i Oslo, Norge og i mer enn 40 land rundt om i verden blir brukt av enkeltpersoner og bedrifter i alle størrelser når de trenger sitt prosjekt for å skape størst mulig effekt:

Velg overflater

Metallisk, perforert, plast, farget, vanlig, strukturert, folie og mange andre typer overflater som er tilgjengelig.

Du kan ganske enkelt velge varianten som du føler gir prosjektet riktig tyngde. Eller du kan ringe en av MBEs spesialister for et lite råd eller en anbefaling på stedet.

Velg Egenskaper

Matte, blanke, glatte, laminerte, UV og andre alternativer som vi tilbyr, kan gi ditt design akkurat den rette konkurranse fortrinnet.

Legg til det du trenger i bestillingen, på forespørsel ring for ekspert råd.

Arbeide med vekt, materialer og håndteringsalternativer

Utskriftsutstyret du finner i ditt lokale MBE Business Center er ideelt for papirvekter fra 80 til 300 g, så vel som mange andre materialer.

Vi tilbyr alle slags etterbehandling inkludert hefter, brettet, hullet, stiftet, i eske, sortert og sendt.

Hvorfor bruke oss

VI ER LOKALE

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

LYN RASK

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

KVALITETSSIKRING

Vårt omdømme er overordnet, og vi er stolte av utførelsen. Ingenting forlater sentrene våre uten å ha gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

ERFARING

MBE har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

#PeoplePossible

Din lokale spesialitetstrykk butikk i Oslo

Hva innebærer ditt siste utskriftsprosjekt? For bedriftseiere og enkeltpersoner over hele lokale området, uansett hva deres siste prosjekt innebærer, er deres lokale trykkeri MBE.

Her finner du alt du trenger for å skape den effekten du sikter mot med ditt siste prosjekt. Det kan bety et hvilket som helst av et bredt spekter av overflater. Fra innbinding og laminering til skjæring og falsing eller til og med sende dine nye utskrevne brosjyrer til alle adressene på adresselisten din.

Men det betyr også kompetanse og utstyr. Uansett hva du trenger fra ditt trykkeri i Oslo, kan du besøke vårt MBE-senter når du vil ha gode faglige råd og anbefalinger samt alt du trenger for å lage en hvilken som helst finish eller spesialprosjekt du har på gang.
Besøk vårt MBE senter.

Få akkurat det du trenger fra utskriftstjenestene dine i Oslo

Alle våre trykkeritjenester i Oslo er designet for å oppnå det nøyaktige resultatet du ønsker fra ditt siste prosjekt. Du må kanskje opprette egendefinerte kataloger og håndbøker. Plakater eller markedsføringsblader. Eller et av hundre andre trykte prosjekter.

Uansett hvilket mål du har, uansett hva du trenger å skrive ut i Oslo Sentrum, gjør vi det enkelt. Det kan være vår digitale utskriftstjeneste eller vårt nøye administrerte alternativ for offsettrykk som er riktig for deg. Vi vil alltid lytte nøye til dine mål – og deretter lage den unike løsningen for å gi deg akkurat det du trenger.

Snakk med oss om ditt siste spesialitetstrykkprosjekt når som helst. Vi kan bekrefte at vi kan hjelpe deg med å skape riktig finish eller resultat. Eller skriv ut på riktig materiale eller overflatetypen du hadde i tankene. Hvis spesial tilpassing er det du er ute etter, så dekker utskriftstjenestene våre i Oslo dine behov.

Få støtte for spesialutskrift i dag

Bare gå gjennom dørene til det lokale MBE senteret og diskuter spesialutskrifter som du trenger med en ekspert. Du kan også kontakte oss på nettet for å lære mer om overflater, materialer, kvaliteter, størrelser og formater på prosjekter som vi jobber regelmessig med.

Send oss en e-post

Ser du etter et bestemt MBE produkt eller tjeneste?